Mestres (23/02/2009) from Reportatge on Vimeo.
En el segon capítol tornem a la Fonda Europa, de Granollers, però aquesta vegada ho fem de la mà d’en Pep Salsetes, gastrònom reconegut i gran amic de la Marina Duñach. En aquesta visita i novament acompanyada pel cuiner de la fonda, en Lorenzo, viurem una conversa al voltant de la recuperació dels ingredients autòctons de la nostra cuina com a lluita contra la mundialització i la pèrdua d’identitat. En el mateix capítol descobrirem una experiència educativa diferent, El Cargol Noticiari, programa trimestral de televisió que els alumnes del CEIP Ronçana preparen amb l’ajuda d’un grup de mestres i Canal SET, i també ens acostarem per primer cop a l’experiència pedagògica dels grups interactius a Can Besora (Mollet).
viernes, 13 de marzo de 2009
SEGON CAPÍTOL
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario